Partner­schap, van plan tot product

Maatwerk

Rake tekst
Een goede tekst is perfect afgestemd op jouw organisatie en jouw doelgroep, daarom stel ik vooral in de beginfase veel vragen. Jij bent immers de expert als het gaat om jouw werk. Deze aanpak zorgt voor pakkende (SEO) teksten met de juiste look and feel.

Focus hervinden
Het kan zijn dat je positionering niet meer zo helder is: je bent je focus kwijt. Hierdoor blijf je als organisatie zwabberen in je communicatie. Je ziet dit vaak bij start-ups, of andere snel groeiende bedrijven. Of wellicht zijn er andere ontwikkelingen geweest, waardoor niemand meer weet wat de kernwaarden en de doelen zijn van de organisatie. Naast mijn schrijf- en advieswerk, help ik bedrijven ook bij het hervinden van deze focus. Indien nodig kan dit ook online. Bel of mail als je hier meer over wilt weten.

Blogs voor jouw bedrijf

Relevante, slim geschreven blogs zorgen voor een hogere Google ranking. Het is jouw etalage binnen de online wereld. In de praktijk blijkt het voor veel organisaties lastig om regelmatig te blijven bloggen. Ik neem deze taak met veel plezier van je over.

Interviews & klantverhalen

Mensen lezen graag echte verhalen van echte mensen. Een interview of klantverhaal is daarom een krachtig middel om je boodschap naar buiten te brengen.  Interviews kunnen zowel op locatie als telefonisch plaatsvinden. Ik regel het van afspraak tot akkoord.

Teksten voor jouw website

Om optimaal te profiteren van je website heb je goede teksten nodig. Een goede webtekst is informatief, lekker leesbaar, perfect afgestemd op jouw doelgroep en goed vindbaar in Google. Ik ga nog iets verder en denk mee van communicatieplan tot de laatste punt. 

Communicatieadvies op maat

Je hebt een goed product of een fantastisch idee. Vervolgens moet de wereld wel weten wat je te bieden hebt. Maar hoe bereik je jouw doelgroep? Een communicatie adviesgesprek werkt verhelderend en zorgt ervoor dat je jouw budget gericht en doelbewust inzet.

Search Engine Optimalisation

Je bent beter vindbaar in Google door Search Engine Optimalisatie (SEO). Een goede Google ranking is voor veel online teksten belangrijk.

Ik zorg voor aantrekkelijke, SEO teksten die je doelgroep bereiken.

(Hoofd)redactiewerk

Een (online) magazine is een laagdrempelige manier om je doelgroep breed te informeren en aan je te binden. Een goed magazine heeft een vaste tone of voice en een prettige afwisseling in zowel lengte als onderwerpkeuze. Met veel plezier verzorg ik jouw (hoofd)redactiewerk. 

Artikelen & white-papers

Artikelen en zeker white-papers zijn geweldige middelen om je betrouwbaarheid te vergroten. Voeg een 'download button' toe en je lezers hebben de mogelijkheid een cadeautje mee te nemen van je website: een bewezen succesvolle marketingfomule.  

Vertaalwerk Engels - Nederlands

Vertaalprogramma's werken inmiddels best goed en worden steeds beter, maar er is nog geen software die bijvoorbeeld woordvolgorde echt goed krijgt. Dat blijkt nog best ingewikkeld. Ik schrijf graag een goede vertaling voor je, passend bij jouw organisatie. 

Intern & extern informeren

Welke boodschap heb je en voor wie is die boodschap? Die vragen staan centraal als je groepen mensen wilt informeren. Ik schrijf professionele persberichten en krantenartikelen die gelezen worden. Intern verzorg ik bijvoorbeeld nieuwsbrieven of de verslaglegging van een evenement.

Tarieven

Waar de ene opdrachtgever graag vooraf precies wil weten wat een opdracht gaat kosten, werkt een ander liever 'uurtje factuurtje'. Beide is mogelijk bij Van den Oever Tekst, dus geef gerust jouw voorkeur aan.

Bel of mail voor een vrijblijvende prijsindicatie of offerte.

SAMIRA-07348kopie

Tevreden als jij het bent

Ik streef naar een open samenwerking waarin ruimte is voor feedback. Dus is een tekst ondanks alles toch een keer niet helemaal naar je zin? Of zie je graag iets veranderd in het proces? Dan hoor ik dat graag. Op die manier kan ik mijn werk of werkwijze aanpassen naar jouw wensen.

Reviews

Peter de Graaf, algemeen directeur I4-YOU
“Je kan informatie over Microsoft 365 heel goed vertalen in prettig leesbare teksten voor mensen zonder technische kennis. Die transitie blijkt keer op keer super moeilijk, maar jij verstaat die kunst uitstekend.

Onze samenwerking is altijd uiterst plezierig geweest en ik ben blij met wat je de afgelopen jaren voor I4-YOU hebt gedaan.


Smyler (Tamara van Wijk)

"Samira is een freelancer zoals je dat van een freelancer hoopt / verwacht. Ze werkt zelfstandig, denkt mee, voert perfect uit, staat altijd garant voor kwaliteit en komt in de lucht als nodig! Een aanrader, zonder meer."


Stichting Olijf (Baaike Brand, voormalig bestuurslid Olijf)

"Samira schrijft mooie teksten waar warmte en menselijkheid duidelijk in naar voren komen. Ze schrijft levendig en beeldend. Ze is accuraat, let op de punten en de komma's en ze werkt snel. Als ze niet tevreden is, gaat ze door tot ze het wel is. Daarnaast is ze een prettig mens en houdt ze voor alles de mens achter de opdrachtgever voor ogen. Van haar hand zijn in het Olijfschrift veel boeiende artikelen verschenen."


Tillema Ontwerp en Educatie (Gianne Tillema)

"Samira is heel bevlogen en doortastend. Ze stopt niet voordat ze helemaal tevreden is. Altijd vrolijk en enthousiast en veel liefde voor alles waar ze mee bezig is."